Home » DROUGOS ATHANASIOS » NTΡΟΠΗ!!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

NTΡΟΠΗ!!! ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΑΧΡΗΣΤΟΙ-ΕΘΝΟΚΤΟΝΟΙ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ-ΑΔΑΕΙΣ-ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ-ΑΓΕΩΓΡΑΦΗΤΟΙ-ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΑΝΣΛΑΒΙΣΜΟΥΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΙΝΩΝ…ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ “ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΛΑΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ(ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΩΝ ΣΥΡΑΝΕΛ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 20% ΚΑΙ ΑΝ…). ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ. ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΙΩΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…..ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ …151 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ,(ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ…ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ…ΚΛΠ)ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ (ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ)ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΝΑ ΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ..

2)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟ’ΝΟΝΟΥΣ” …ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑ-ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΟΧΗ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΥΣ. ΘΥΜΙΖΕΙ ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ/ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΥΕΜΕΝΗ/ΒΟΡΕΙΟ ΝΟΤΙΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΚΛΠ.ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΖΕΙ.(ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΩΘΗΚΕ. ΤΟ 1975 ..ΕΝΩ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ…ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΝΙΑΙΑ) ΔΙΝΕΙ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΩΝ, ΣΛΑΒΟΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΙΤΟΙΚΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΤΙΤΟ-ΚΟΛΙΣΕΦΣΚΙ , . ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΕ ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΚΥΠΡΟ(ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ) ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ-ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΤΗΣ “ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ …ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ‘ΒΡΕΞΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟ”.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΔΩ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙ….ΕΚΤΟΣ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ…….ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.

3)Ο ΨΕΥΔΟΜΑΚΕΔΟΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΡΚΟΘΕΤΕΙ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΥΜΠΑΓΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ , ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.Ο ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΑΤΟ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ. Ο ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ . Ο ΚΑΘΕ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ. Ο ΚΑΘΕ ΧΑΟΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΕΝΟΣ .

ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ) ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ, Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΑ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ.. ΟΧΙ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΡΙΑΚΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.ΠΧ Η ΣΟΥΗΔΙΑ, Η ΙΡΛΑΝΔΙΑ , Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΚΑΙ Η ΦΙΛΑΝΔΙΑ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΤΩΝ ΣΛΑΒΟΑΛΒΑΝΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΩΝ. ΝΙΣΑΦΙ ΠΙΑ.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΤΟ “ΒΟΡΕΙΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” .ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗΣ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ.ΤΟ ΝΑΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ 5000-6000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ “ΤΙΠΟΤΙΣΤΑΝ” ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΕΘΟΔΙΟΥ ΒΕΛΙΚΟΦΣΚΙ.

4). ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΚΙ ΟΙ ΕΔΩ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΘΑ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ…(ΟΤΙ ΠΙΕΣΤΗΚΑΝ…ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΚΛΠ).ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ….ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΟΧΟΥΣ ΤΩΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1946-1949. ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΑΤΟΜΟ ΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ “ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ” ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ…ΚΑΙ ΚΑΤ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ 4-5 ΧΩΡΙΑ .

5)ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΛΕΝΕ.ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΑΣΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΝΙΡΒΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΝΑΠΕΔΟΛΟΓΙΑ. ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ.ΟΥΤΕ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΒΑΖΟΥΝΕ. Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠ 8-9 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΤΙ ΨΕΛΙΖΕΙ…ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΑ. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝΕ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΝΙΚΕΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΛΑΧΑΝΑ-ΑΝΩ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΒΕΛΙΣΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΡΑΡΧΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ-ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕΡΡΩΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1916-1918 ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΘΕΡΕΤΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ ΣΤΑ 21 ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗΣ ΜΕΘΟΡΙΟΥ ΤΟ 1941 , ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΥΜΜΟΡΙΑΚΟ ΑΓΩΝΑ 1946-1949 ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ, ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΤΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΟΠΟΙΗΣΗ…ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ…ΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ;ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΤΑΚΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟ ΖΑΕΦ ;ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ , ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.

6)ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΒΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΜΗ.
ΠΡΕΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ. ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ.ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΕΡΘΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΓΟΥΔΗ…..

ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΙΑ ΕΚΤΕΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ HELLAS ΣΤΗ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΑΠΕΡΑΝΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΗΠΑ-ΚΑΝΑΔΑ-ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΚΑ.ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ.

Please follow and like us:

Thanasis Drougos

Διεθνολόγος - Πολιτικός Αναλυτής

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *